Back to Missoula

Vardag — Tags: — @ 29 August, 2016 - Comments Off on Back to Missoula


Regnet har fallit ner hela dagen idag. Säkerligen någon liten minuts uppehåll, men det har jag då inte märkt. Känns nästan lite overkligt att hösten redan är här. Vad hände liksom? Vår, sommar och nu redan höst. Det är ju inte förvånande på ett sätt, men ändå infinner sig samma känsla varje år. Mörkret kommer tidigare om kvällarna och jag börjar klä på mig varmare tröjor igen.

Våren var nog den en av de mest hektiska jag varit med om på länge. Vi hade så mycket att göra och det kändes ibland som att tiden inte räckte till. Men vi klarade av det och i dagen jag gick på semester sa jag även upp mig från jobbet. Dags att söka lite nya utmaningar känner jag så nu lämnar jag det offentliga för det privata. Ser verkligen fram emot det. Om en vecka vet jag hur min första dag på det nya jobbet har varit.

Semestern bjöd på många härliga upplevelser. Vi var tillbaka en sväng uppe i Missoula och det var så fantastiskt. Sitta på altanen och se hur en vithövdad havsörn sveper ner över floden för att fånga en fisk. Bara koppla av med familjen omkring sig och njuta av avkopplingen. Ta en liten tur i en gummiring längs med floden och spana efter var fisken står för att sedan försöka hitta platsen från strandkanten med en fluga. Vilken underbar tid.

Och lilla björnen bara växer. Nu är det förskola som gäller och det känns nästan lite overkligt. Vilken underbar tid vi har tillsammans.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!