UNA BOTTIGLIA VINO ROSSO A 1,5 EURO

Italien,Perugia,Vardag — Tags: — @ 11 February, 2009 - Comments Off on UNA BOTTIGLIA VINO ROSSO A 1,5 EURO

  Jag börjar få en dålig ovana att köpa gott vin. Var nere och köpte på mig lite matvaror och självklart “råkade” två flaskor rött följa med. Kan väl inte hjälpa att det är billigt och gott samtidigt. Måste ju ha lite hemma så man kan njuta av det goda i livet. Hur som helst blev maten inhandlad och ännu en dag sitter jag här framför magen mätt och belåten. Men jag borde pluggat lite mer idag. Fy på mig. Dåligt gjort där av mig.

  Har varit en väldigt lugn dag egentligen. Uppe i tid och frukosten ledde mig naturligt vidare till universitetet. De som var ute igår såg lite slitna ut när de droppade in för sent, men jag var nöjd som gick hem i vettig tid. Annars hade jag nog dykt upp sist idag. Hade tänkt fixa ett italienskt mobiltelefonnummer idag, men så blev det inte. Kollade upp lite vilka som fanns, men blev inte mycket klokare. Ska granska det lite bättre inför i morgon så får vi se om jag löser det då.

  Klockan är mycket och jag ska borsta tänderna och lägga mig i sängen. Ska rabbla lite verb efter det och sedan släcka lampan för att sova. Sömn behövs ju hur underbart livet än är.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!