SONO ARRIVATO A MILANO!

Italien,Milano — Tags: — @ 1 March, 2009 - Comments Off on SONO ARRIVATO A MILANO!

  Provet klarades av och jag har fått “diplomet” nu. Inte alla rätt (vilket hade varit lite väl optimistiskt med tanke på att jag är jag.. haha), men jag är nöjd. Har ju lite koll på det nu. Torsdags och fredagskvällarna spenderades med att festa loss ordentligt i Perugia och igår förmiddag tog vi tåget från Perugia till Milano via Firenze. Dumpade stora packningen hos en som redan fixat boende och begav mig till vandrarhemmet där jag nu har några nätter.

  Igår var det avslutning på clown festivalen i stan. Alla ungar var absurt vrålsöta i antingen “Tiger”-kostymer eller liknande. Och folk blev överrösta med konfetti likt inget annat. Själv satt vi dock och njöt av den första “apertivon” (after work all’italia) på “La Hora Feliz”. Mycket mycket gott. Hade även lite tid under eftermiddagen för att hinna ta mig till universitetet och spana in det lite.

  Nu ska jag fixa boende. Har några lägenheter jag ska titta på och ska söka upp fler. Återkommer med foton och mer information de närmaste dagarna!

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!