Moving forward

Thesis,Vardag — @ 15 September, 2010 - Comments (2)

Ja, kanske hade jag slutat hoppats, men det rullar faktiskt framåt med ex-jobbet. Sakta men säkert. Eftersom jag haft en hel del på jobbet att göra på sistone, så har ex-jobbet blivit klart lidande. Men igår skickade jag iväg det till mina handledare. Nej, det är inte färdigt eller så, men jag är bara lite halvt stolt över att jag lyckats få iväg det till mina handledare. Ska träffa en av dem på måndag och hoppas på att få bra återkoppling på det jag skrivit hittills. Så jag vet om jag ska fokusera på nästa del eller fortsätta arbeta med det jag är inne på nu. Kan ärligt säga jag börjar bli lite smått trött på att skriva om saker på ett akademiskt teoretiskt sätt. Känner mig så trött på det att det ibland känns som jag gått in väggen och känner att mötet på måndag kommer ge mig ett uppvaknande. Antingen är det supermissnöjda, eller så kanske de tycker de är ok. Jag får vänta och se helt enkelt.

Annars då? Ja, det hinns inte med så mycket annat än arbetet. Eller jo, det gör det ju. Förra veckan fick jag besök av en granne sedan en svunnen tid. Vi åt kanelbullar vid Bjuröklubb och mindes den gamla goda tiden nere i Karlskrona. Fast på den tiden hade vi även whiskey till kanelbullarna, vilket vi inte hade den här gången, så ja, inte riktigt lika bra som förr men nästan.

Efter besöket vinkats av vid busstationen för sin färd söderut tog jag bussen norrut och spenderade natten i Lule där jag firade av en vän som fyllt år. Egentligen är inte avstånden så långa och det var ju perfekt med att smita upp med bussen på lite drygt två timmar och komma fram i perfekt tid. Kul var det och jag var väl lite lagom seg på söndagen under bussfärden hem. Så kan det gå när inte haspen är på!

2 comments

  1. Schysst bild!
    Är det exjobbet eller riktiga jobbet? Ser ut att vara en soännande process vilket som… Berätta mer!

    Comment by Eva — 12 October, 2010 @ 14:48
  2. Det där är en bänk som några helt enkelt klädde med post-it lappar. Det har inget med ex-jobbet att göra utan jag gick förbi efter att jag såg om det i tidningen. Ett litet inslag i vardagen som behövs för att liva upp den.

    Comment by chb — 24 November, 2010 @ 21:46

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!