Let there be light!

Vardag — @ 23 October, 2011 - Comments Off on Let there be light!

  För några veckor sedan hittade jag en taklampa i en loppisbutik i Kiruna. Jag knatade runt med den hängandes över min axel hela dagen, och på hemresan fick jag baxa med den tillsammans med allt det andra. En brun lampa som jag tror jag kan behöva nu när det börjar bli lite mörkare (har ju inte fått upp några taklampor förutom den över köksbordet). Har ingen aning om vad det är för lampa, men den påminner om den där “Bumling”, men den har transparent plast på ovansidan, så den ger ett välbehövligt sken upp mot taket också.

  Lampan har legat på golvet ett tag eftersom jag inte orkade ta tag i att hänga upp den och fick för mig jag skulle sätta in en dimmer också, och även om jag redan köpt en dimmer så hade jag inte satt den på plats. Sagt och gjort – igår hängde jag upp lampan i hallen och monterade dimmern. Och sedan blev det inofficiellt firande av lampan med en middag med några vänner, och senare utgång.

  Idag är jag lagom trött, men lampan den hänger där och sprider sitt sken. Precis som det är tänkt att en lampa ska göra.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!