Äntligen en lugn helg

Vardag — Tags: — @ 12 February, 2012 - Comments Off on Äntligen en lugn helg

  Efter några veckor med massor på jobbet och fullmatade helger så har jag äntligen kunnat njuta av en lugn avslutning på en vecka. Så otroligt skönt med att koppla av och inte göra så värst mycket.

  Bilden? Ja den är ju så klart från en av favoritfilmerna som gick på tv i fredags. Tror inte jag behöver nämna titeln. Den andra filmen, som jag först tittade på innan jag slog över till den här, var Stardust, som jag inte sett på länge. Älskar den filmen, men mest på grund av musiken tror jag.

  Lördagen bestod av att dega lite på förmiddagen innan jag åkte ut som assistent åt L, U och M som skulle åka ett 12 km skidlopp. Jag tog hand om bilen och flyttade den mellan start och mål. Kvällen blev det sipsii med dippa hos mig och dumburken visade lite från Mello. Det är förvånansvärt hur mycket man försöker mjölka ur den där kossan (programmet då alltså). Bara åtta låtar per program, och först går fem vidare och sedan fyra och man ska rösta hela tiden. Men va fan ge er! Vad är nästa grej? Nästa år är det bara en låt per program som åker ut eller?

  Idag blev det skridskor för första gången i år. Underbart väder och jag var som Bambi på hal is. Ingen vacker syn helt enkelt, men jag tog mig runt i alla fall. Och några vurpor bjöd jag på.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!