MOLTO STANCO? NO!!!

Italien,Perugia,Skola,Vardag — Tags: — @ 9 February, 2009 - Comments (1)

  Ny vecka, nya tag. Expresstempo i morse. Kändes som att jag inte riktigt var förberedd på det. Är så van vid svenska välformulerade scheman som säger vad föreläsningen ska handla om mer än själva ämnet att jag känner mig lite frustrerad. Här är det pang på som gäller. Varför informera en massa eller presentera vad som ska pratas under dagen när man bara kan köra på direkt på en gång!

  Eftermiddagen bjöd på en lång och intressant promenad genom den historiska kärnan. Var i och för sig ute på en liknande promenad igår, men idag fick vi lite mer information om allt. Finns en hel del intressant historia om den här staden med dess krig med Påvestaten och dess inblandning mellan kejsar Augustus och fejden med Cleopatra (eller vad det nu var..). Önskar på något sätt jag läst italiensk historia under 10 år inför den här månaden. Finns så mycket att ta in och uppleva att jag känner mig lite förlorad. Men jag gör mitt bästa för att hänga med.

  Nu ikväll blev det en kort “apertivo” på Club Merlin. Apertivo innebär sonika köp en dricka och få en buffe gratis. Så min stora middag idag, inklusive en god tysk öl, kostade mig 4 euro. Det var det värt. Efter det satt vi och pratade lite och sedan dök nästan hela gänget upp av ELIC-studenter. Var polskt tema på kvällen, men hur trevligt det än är med Zubrowka (stavas?) gav jag mig hemåt. Behöver sömn inför morgondagen. Kom på mig själv med att gå och nöta lite verb på hemvägen. Jag måste vara tokig!

1 comment

  1. mama mia! jag och johanna hade franska oregelbundna verb på toaletten, det gäller att utnyttja tiden väl!!!

    Comment by alexandra — 10 February, 2009 @ 21:36

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!