UNA SETTIMANA MERAVIGLIOSO!

Italien,Milano,photo,Vardag — Tags: — @ 29 March, 2009 - Comments Off on UNA SETTIMANA MERAVIGLIOSO!
Överst: I jakten på den bästa Parmesanen begav vi oss igår till den lokala lördagsmarknaden

  Så har nu A åkt hem och här är jag kvar i Milano. Veckan har varit underbar och trots att jag haft en del i plugget har jag försökt mitt bästa för att vi ska hitta på lite saker, men shoppingen lämnade jag mest till A. Igår, innan regnet började falla lätt, tog D (som jag bor hos) med oss till den lokala marknaden i jakt på lite godsaker. Det var fullproppat med skit överallt, men tack vare guidningen så fick vi tag i guldkornen. Lite underbar Mozzarella di Buffala och Parmesan och färska pomodori lämnade vi markanden och begav oss till kötthandlaren för att där få tag i lite riktigt god Parmaskinka. Och så värst dyrt tycker jag inte det var. Och även om en del skulle vilja hävda att det är dyrt så är det värt vart enda öre. Lunchen smakade mycket gott.

Como LagoComosjön är vacker, även innan träden hunnit slå helt ut.

  Hela veckan har vi nästan haft strålande sol varje dag och värmen har det inte varit något fel på. Runt 16-19 grader förutom några få dippar. Igår och idag är det regn och runt 12-16 men jag är nöjd ändå. I torsdags begav vi oss upp till Como för jag ville visa A en annan del av Italien och inte bara Milanos hektiska stadsliv. Så en tur på sjön med snabbfärjan för att ta oss upp till Bellagio för en lunch och avkoppling blev det.
  Det har även varit flertalet aperitivios för oss och vi har upplevt lite av det italienska livet här nere. Nu har A åkt hem som sagt och jag ska försöka fokusera lite på plugget.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!