PROJEKT: Göteborg

Skola — Tags: — @ 7 September, 2008 - Comments Off on PROJEKT: Göteborg

  Veckan spenderades i stor del på en buss. Upp till Göteborg med plugget för att bli introducerade till de områden vi ska arbeta med där uppe under hösten. Har mest tuffat runt i Göteborg på en buss och blivit visade olika områden och sedan haft informations-föreläsningar. Bussresande är väldigt enformigt och väldigt sövande. Hade lite problem att hålla mig vaken hela tiden. Men alla måste få lite skönhetssömn ibland väl? Resan resulterade även i stopp i Halmstad (på uppvägen) med en titt på deras nya stadsbibliotek, och i Laholm (på hemvägen) med en liten snabb upplevelse av en icke-förstörd småstad.

  Tog även tillfället att träffa en vän jag inte sett på ett tag. Blev ösregn på bilruta, barnvaktande, middag och öldrickande i trevligt sällskap. En väldigt bra tid i Göteborg kan jag summera det som. Önskar bara jag haft lite mer tid över.

Och i helgen blir det ingen R.E.M.-konsert för mig i Stockholm. Men jag hoppas bror och sambo njuter rejält av upplevelsen, då de fick mina biljetter. Jag tar och ser dem nästa gång…

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!