Machhapuchhre Model Trek – Part 1

Nepal,photo,Thesis — Tags: — @ 5 May, 2010 - Comments Off on Machhapuchhre Model Trek – Part 1

  Åter från djungeln och vandringen har jag satt ihop lite foton här till er att kunna titta på, så att ni får en bättre bild av vad det är jag upplevt. Det är så många intryck att jag har svårt att samla dem i ett inlägg här. Jag har sett så otroligt mycket härliga saker och vandrat upp å och ner. Idag blir det vila för benen, eftersom jag känner hur det är lite träningsverk i vaderna.

[slide] Photos from the trekking

  The photos, well, I won’t describe them all, but I think you get the whole point of what I’ve seen and done during the last days. And do remember, if you didn’t knew, that click on the photo to see the next.

  Och ja, hela landet är fortfarande lamslaget av maoisternas strejk. Den har varat sedan den 2:a maj och vi får se hur länge det varar. För mig innebär det att jag just nu måste stryka ett område (staden Tansen), som jag skulle besökt för mitt ex-jobb. Det blir situationsanpassning ut i fingerspetsarna. Som det ser ut just nu har jag inte riktigt heller koll på hur och när jag ska ta mig till Kathmandu för min hemresa. Flyget lyfter den 18 maj, är det tänkt, men vi får se om det blir så. Mitt visa gäller i 90 dagar från när jag kom hit, så än så länge kommer jag klara mig bra.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!