Loppis

photo,Vardag — @ 6 June, 2010 - Comments Off on Loppis

  Nog för att jag borde ägnat helgen åt något nyttigt och klokt för mig själv, men det blev inte riktigt så. Fredagens afton inleddes med en trevlig middag och slutade med en klart överförfriskad version av mig själv. Lördagens spenderades i ett horisontalläge i soffan och idag har det blivit loppmarknad med en del fynd jag är rätt nöjd med. Fick tag i ett skrivbord som passar perfekt, så det är det bästa. Nu är sista “ursäkten” att inte arbeta med ex-jobbet borta.

Loppis fyndEn del av dagens loppis fynd

  Säkerligen behövde jag inte allt jag köpte. Men pallen för hallen blev perfekt under spegeln, så jag slipper sitta på golvet när jag tar på mig skorna. Hittade lite bestick och tallrikar också, vilket jag kände jag behöver mer av. Även lite annat onödigt krussidull kom ju med mig hem, men vad katten gör det. Är nog mest nöjd att jag har lite mer bestick nu då jag har en förmåga att vara lite halvlat av mig när det gäller att diska.

Det växerKryddorna är på gång

  Och kryddorna är på gång. I alla fall en del av dem. Får se hur duktig jag är på att sköta om dem, men det är så kul att se hur de förändras från dag till dag. Nu är det lite små gröna skott som kämpar sig uppåt och växer sig större och större för var dag. Ser fram emot den dagen då jag kan skörda frukterna av mitt ihärdiga slit. Inte för att det är så värst energi- eller tidskrävande, men det är ju alltid kul att göra något smått som motiverar en, och jag har ju inget trädgårdsland här som jag kan påta i.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!