Time flies

photo,Thesis,Vardag — @ 20 June, 2010 - Comments Off on Time flies

  Jag hade en ambition att arbeta med ex-jobbet under kvällarna och helgerna för att fokusera på jobbet under dagarna. Så har det inte riktigt blivit. Har haft för mycket att göra under dagarna, så när jag kommit hem har jag mest varit trött helt enkelt. Men kryddorna växer och alla har rotat sig, vilket jag var lite osäker på till en början med tanke på att fröna hade legat ett tag.

Naturen har sin gilla gångNaturen strävar på trots allt.

  Det var en jordbävning här i förra veckan, vilket kändes helt absurt. Absurt för att det var första gången i mitt liv som jag upplevde något sådant. Den kom så plötsligt som så många jordbävningar gör, och eftersom det var min första upplevelse av en sådan hann jag inte bli rädd ens. Det först efteråt som jag insåg hur det hade kunnat sluta om den varit kraftigare. Nu var den “bara” på 3,6 – 4,1 enligt Richterskalan, men det är kraftigt för att vara Sverige.

  Och igår var det kungligt bröllop på tv. Det var otroligt kul att få se och ta del av. Tacka vet jag reklamfri tv och på det sättet är jag glad att jag betalar tv-licensen. Och en bra sak också är att fotbolls-vm från Sydafrika och där är jag också glad över de reklamfria matcherna som sänds i SVT. TV4 är bara så kasst eftersom de slänger in reklam så fort de kan (inte under speltid, men annars).

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!