Det som döljs i en pappershög…

photo,Thesis,Vardag — @ 25 September, 2010 - Comments Off on Det som döljs i en pappershög…

  … kommer fram när man städar.

  Chockladbiten här ovan hittade jag i en av alla högar med papper jag har liggande lite överallt omkring mig i lägenheten. Jag är uppenbarligen expert på att samla på mig papper i alla olika former. Nej, det ligger inte toapappersrullar slängda överallt, men jag tror bestämt kvitton är min specialområde. I alla fall papper i storleken av kvitton. Jag sparar alla kvitton, så väl från dyrare saker (där det kan vara motiverat att spara kvittot), som från det där mjölkpaketet jag köpte för två veckor sedan. All mitt papperssamlande gör bara att jag har ett stort berg med papper här.

  För att inte tala om det berg med smutstvätt som jag hade i soffan igår, som gick igenom en metamorf från smutsberg.. till renberg.. till en fin prydlig hög med vikt nytvättade kläder. Tänk om det bara hänt när man knäppt på fingrarna. Men så långt har vi inte kommit ännu, så jag får nöja mig med att göra allt själv. Tänker inte beklaga mig över att tvätta, för det är faktiskt lite som terapi för mig. Själva tvätten behöver jag ju inte göra, och under tiden kan jag lata mig lite eller försöka sortera pappershögar.

  Borde mest sitta med examensarbetet idag, men jag har låtit tvätten ta den tid den behövt, och sakta men säkert minskat pappershögarna (nåja, delat upp de i två tre olika högar.. spara / återvinning / brännas (kuvert å sådant) ). Fick riktigt bra respons på arbete nere i Stockholm och har en del att fixa med vad gäller texten, men det ska jag fixa. Orkar inte riktigt stressa med det nu eftersom veckan har varit riktigt lagom tung. Kurs i onsdags, och sedan en annan torsdag-fredag, så nu känner jag mig bara lagom trött.

  Och ja, chokladen smakade mycket gott. Tack Carin!

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!