-4°

photo,Vardag — @ 27 September, 2010 - Comments Off on -4°

  Det tog lite tid, men nu har så den första morgonen med frost som jag upplevt här uppe kommit. I morse när jag gick upp sken solen med starka strålar från en klarblå himmel. I skuggorna låg frosten och bäddade in allt i ett charmigt glimmer, medan i solen smälte allt bort. Det finns något speciellt med hösten som jag tycker om. Dofterna. Färgerna. Den klara luften. Ja, det är något speciellt och det är så härligt att få uppleva skiftningarna mellan årstiderna.

  Helgen har bara sprungit iväg. Brödbak igår har gjort att jag har fyllt på frysen och fått lite mer nytta av min matberedare. Köper man något ska det användas. Kan ju inte bara köpa saker för att titta på dem. Och ja, brödet blev mycket gott. Får se om jag kan sätta en sats frukostbullar i morgon om jag orkar. Vet jag har lite grahamsmjöl hemma så det borde väl inte vara något problem. Behöver bara springa förbi butiken och köpa lite jäst.

  Får se om jag får lite tid över för att springa förbi badhuset i morgon. Hur svårt kan det vara när det är ungefär 500 meter bort. Är väl snarare en fråga om hur lat jag är. Återkommer om det i morgon.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!