Hjortron-cheesecake och ex-jobbande

photo,Thesis — @ 14 November, 2010 - Comments Off on Hjortron-cheesecake och ex-jobbande

  Idag har varit lite produktivt faktiskt vad gäller ex-jobbandet. Veckan som varit har sporrat mig då mittseminariet nu är inbokat och jag då måste ha lite mer text färdigt. Så i eftermiddags satte jag mig på ett café i stan och skrev lite. Det kändes riktigt skönt och jag kom in i ett bra flyt.

  Annars har veckan varit lite lagom kaotisk som det brukar vara. En massa på jobbet, men vintern är här så jag är glad ändå. Och det ska ju vara mycket på jobbet annars vore det ju snarare konstigt. Och snö har det kommit – en hel del också. Jag bara njuter varje sekund vi har snö och vinter. Normalt brukar jag se november som den kanske tråkigaste månaden på året på grund av att det ofta är mörkt, mulet och regn. Men här är det inte mörkt längre med all snö.

  Och då ex-jobbet ja. Ska ner till Karlskrona på en arbetsmarknadsdag på skolan där då de ville ha ner mig, så jag har helt enkelt kombinerat det med mitt mitt-seminarie. Lite får jag tänka på miljön och spara in på resorna om det är möjligt. Hur som helst så känns det riktigt bra att det är på G. Känner att jag närmar mig slutet hur otroligt det än låter. Har dragit på tiden rejält, men så är det när man arbetar samtidigt.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!