Roadtrip

Vardag — Tags: — @ 5 June, 2011 - Comments Off on Roadtrip

  Det nyöppnade fotogalleriet i Boliden var ett av besöksmålen på den lilla biltur jag, U och M gav oss ut på igår. Vi hade kollat när galleriet skulle vara öppet, men inte riktigt vart det låg, så efter en liten rundtur och frågor kom vi fram. Ett bra initiativ och något som kan behövas här i bygden. Har lite foton från Nepal jag klurar på att kanske bidra med framöver.

  Senaste tiden har varit hektisk. Mycke på jobbet, men det är ändå kontrollerbart. Har även bytt kontor nu, så det är redo för när praktikanterna börjar nu på tisdag. Förra helgen beställde jag gardiner till kök och sovrum, och nu går jag mest och väntar på att de ska ringa och säga att allt är färdigt. Sen blir det lite färggladare i sovrummet – det är en sak som är säker. Vardagsrummet får vänta lite på gardiner, för jag måste nog först reda ut hur jag ska ha det här. Och balkongen känns nästan som lite mer prioriterad. Där har jag lite planer, så vi får se hur de blir med det.

  Antingen drag jag ut och springer nu, eller så sätter jag mig på balkongen med en bok. Lutar lite åt det sistnämnda. Springa kan jag ju göra senare…

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!