Croissant / Tea / Cognac

photo,Vardag — Tags: — @ 3 December, 2011 - Comments Off on Croissant / Tea / Cognac

  Jag blev lite halvt påtvingad att ta lite ledigt från jobbet – annars hade mina kvarvarande semesterdagar försvunnit. Sagt och gjort tog jag lite avkopplande semester. Blev en sväng till Stockholm, men även Wroclaw och Krakow. Mesta tiden av semestern har jag bara varit renodlad egoist och tänkt mig själv. Då ingår det att ibland slå sig ner på ett trevligt café, beställa en kopp te och croissant, samt en avslutande cognac. Nåja, nu tog jag cognacen först och sedan det andra, men gott var det.

  I Krakow och Wroclaw träffade jag vänner från en svunnen tid. Har inte sett dem sedan vi skiljdes åt i ett avlångt land i söder 2009, men när vi sågs kändes det som att vi inte varit ifrån varandra någon längre tid. Kul var det och jag ska säkerligen åka ner och hälsa på fler gånger framöver. Tänker dock inte låta det gå så lång tid som det gjorde nu innan vi ses igen.

  Även i Stockholm blev det till att träffa vänner och koppla av. Nåja, inte bara avkoppling, för när en 4-åring drar i dig och vill leka, ja då blir det inte mycket till avkoppling. Har tappat räkningen på hur många gånger jag blev fängslad, huggen med svärd eller fick agera häst. Så går det när livet levs här och nu.

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!