Växel

Funderingar — Tags: — @ 11 November, 2011 - Comments Off on Växel

  Jag förstår inte alltid varför och hur. Men ge mig bara ett svar. Ett svar brukar underlätta, men det är ju inte alltid man får som man önskar. Men att säga att man vill ge ett svar, och sedan inte göra det är indirekt också ett svar. Ofta ett mer tydligare svar än något annat man kan ge. Så ja, det är nästan så jag ska be dig vara tyst, för du är rätt duktig på det.

  Det enda tråkiga är väl att jag tycker tystnadens svar är det fega svaret. Det där svaret man tar till när man inte vågar säga det man egentligen vill säga. Så ja, det är ett fegare svar och därmed nu det enda svaret jag vet jag kommer få, men jag ger en respit så får vi se om det kommer något annat svar. För ja, det är ju så otroligt hemskt att säga vad man tycker och vara ärlig. Nästan så hemskt som att gå på en cykelväg en solig sommardag.

  Det är bra med växel och småmynt ibland. Vi får se om jag får någon nytta av de jag har i den här skålen om inom några dagar. Skruvarna däremot.. de tänker jag låta ligga kvar. Gör väl inget om man har en eller två lösa…

0 comments

Nobody has commented this post yet.

RSS-feed for comments to this post.

The comment-function is turned of for this page.

© 2024 a whisper in the storm | life becomes what you decide to do with it!